.

.

New
1PC Jekla Različno Glavno Orodje Za Rc Hobi Avto 1/16 Hsp Monster Truck&Kratkoročno Seveda 18250 Glavno Orodje RCAWD

1PC Jekla Različno Glavno Orodje Za Rc Hobi Avto 1/16 Hsp Monster Truck&Kratkoročno Seveda 18250 Glavno Orodje RCAWD

SIT 6.92
SIT 9.88

Količina blaga
Na voljo na zahtevo


Dobrodošli V RCAWD
Ime izdelka : Jeklo Različno Glavno Orodje Za RC Tip Vozila : RC Avto Za : HSP tovornjak , tovornjak pošast , big foot , kratkoročno seveda , e-tečaj Obsega : 1/16 Material : jeklo Paket Diod. : 1 Pc
____________________________________________________________________________________________________________________________
O Izdelkih
O tem, Barva : Kovinsko proizvodov so bile obarvane z anodnih oksidacije zdravljenja . Včasih barvo, ki bo malo drugačen, kot anodnih oksidacije zdravljenja . Upam, da veste, preden jo da.
O Nič : zato, Ker je kovina, ki je zelo enostavno, da se popraskal. Kovinskih izdelkov lahko nekatere napake na površini, kot so praske. Upamo, da so vaše razumevanje.
O Različnih Šaržnih procesov : morda vsake serije, ki se bo postopek nekateri differents z nastopom, to ne vpliva na izdelke, ki delajo. Upam, da veste, preden jo da.
O Dostavi Naslov 1. prosimo, potrdite, pravilen naslov pred vrstnem redu . Če želite spremeniti naslov po naročilu , prosimo, prekliči, in so novo naročilo z ustreznim naslovom . 2. prosimo, da ponudbo na naslov v angleškem jeziku. Analphabetic sistem naslov ne bo poslala shipping company . In to bi lahko bilo prekliči . Ali Express Premium Dostava V Ruski Kupec 1. Prejemnik Ime žganci biti potni list ime. 2. Mesec vrednost bi morala biti manj kot 1000 evro in težo, ki mora biti manjša od 31kg . Ali boste morali plačati davek . 3. Količina izdelka v enem velikosti ali barve , ne sme za več kot 5 osebnimi računalniki . Ali boste morali plačati davek . 4. Po Odpremo Naročila, prevoznik, vas prosimo, da ponudbo številka potnega lista , potnega lista ime in potni list Datum Izdaje . In imate, da prijavljeni carinjenje licenčne pogodbe online.
Stik z nami za vračilo v 15 dneh, če ne boste prejeli po 60 dostave dni. Ponudba številko za sledenje, ki je sledenje podatkov . Resent če izdelek razdelimo v ladijski promet.

Več podrobnosti

Uporaba:
Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
Štiri-kolesni Pogon Lastnosti:
Shell/Ohišja/Krilo/Vodja
Za Tip Vozila:
Avtomobili
Številka Modela:
18250
RC Deli & Accs:
Priključki/Ožičenje
Nadgradnjo Deli/Oprema:
orodja
Material:
Kovine
Orodje Dobave:
Sestavljeni razred
Blagovna Znamka:
RCAWD
Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave:
Jekla Različno Glavno Orodje
Izdelek:
Jekla Različno Glavno Orodje
Za:
HSP 1/16
rc avto:
truck , monster truck , big foot , short course , s-course
zaporedna številka:
18250
Nedavno

Izbira kupca