.

.

New
SHIMADZU Aluminija lonček/5.8*1,5 mm Aluminij lonček / termična analiza lonček / vzorec jed /DSC Aluminija lonček

SHIMADZU Aluminija lonček/5.8*1,5 mm Aluminij lonček / termična analiza lonček / vzorec jed /DSC Aluminija lonček

SIT 35.00

Količina blaga
Na voljo na zahtevo

Opis izdelka: SHIMADZU DSC trdnega aluminija lonček(poreklo : Kitajska) ,Material : 99.99%Al ,Uporablja temperaturno območje : -150 ~ 650℃,(Cena : 40 nastavite,Pakiranje : 1set/100 kozarcev,Aluminija lonček vključujejo kritje),Velikost : D5.8*H1.5 mm.
Shanghai Jingyi instrument kemičnih materialov co., LTD., specializirano za proizvodnjo prodaje, DTA, DSC različno scanning calorimeter diferenčna termična analyzer, TGA (thermogravimetric analizator in druge posebne toplotne analyzer aluminijevega oksida, cirkonij, kovin, aluminija, materiala, kot so platina lonček. Lonček razsežnost za 2-100 - MM premer, višina 2.5-140 MM različnih specifikacijah, minimalne debeline stene, ki lahko dosežejo 0.1-0.3 MM, več skupaj sorte, vse leto na zalogi. Ta trgovina prodaja lonček se lahko prilagodi v Lin Seth Linseis Nemčija, Združene države amerike, zda, TA PE, Nemčija Netzsch, Švica Mettler, Francija Setaram tara mu, Shimadzu iz Shimadzu, Japonska neo-confucianism Rigaku, Japonska seiko SII, Nemčija brooke AXS podjetja, kot so proizvodnja toplotne analiza instrumentov in zagotavljanje vzorcev slika obdelave prilagojene storitve. Za Pekingu optični instrument tovarne, Shanghai bilance instrument rastlin, je TA, Nemčija Netzsch, Švica Mettler dobavo instrumentov, doma in v tujini, kakovost izdelkov domačih znanih univerz in raziskovalnih inštitutov, prodaja v oddaljenih trgih mesta, kot so Hong Kong in Tajvan, Evropa in zda, na Bližnjem Vzhodu.
Da bi zagotovili vzorca z visoko učinkovitost izmenjava toplote med senzorji, prosimo, izberite visoka kakovost, primerna temperatura vzorca disc/lonček preizkus, tako da se doseže najboljši učinek eksperimenta.
1. Nerjaveče jeklo plošča/lonček primerna temperatura za vzorec sobni temperaturi do 350 ℃
2. Vzorci iz aluminija pločevina/lonček primerna temperatura za sobni temperaturi do 600 ℃
3. Aluminijevega oksida vzorec plošča/lonček lahko uporabite do 1800 ℃
Termična analiza vzorca plošča/lonček je kratek uvod :
Aluminij lonček je uvedla :
1. Aluminij vzorec ploščo in vzorec zajema : primerna za ne-hlapnih trdnih vzorcev, kot so polimeri in zdravil, ki se pogosto uporablja za polimerni materiali v termoplastični in thermosetting polimer tališča, kristalizacijo in stekla prehod raziskave; Vzorec ploščo kot bayonet, vendar ni pečat.

Več podrobnosti

Razvrstitev:
Laboratorij Za Ogrevanje Oprema
Blagovna Znamka:
TATETS
Številka Modela:
JYL0060-1
Velikost:
5.8*1.5mm
Nomber:
JYL0060-1
Nedavno

Izbira kupca