.

.

New
0.5 X WD165 SZM Pomožni Cilj Objektiv Stereo Zoom Mikroskop Nit 48 mm kateri je daljnogled Mikroskopom Trinocular Mikroskopom 1Pcs

0.5 X WD165 SZM Pomožni Cilj Objektiv Stereo Zoom Mikroskop Nit 48 mm kateri je daljnogled Mikroskopom Trinocular Mikroskopom 1Pcs

SIT 27.90
SIT 31.00

Količina blaga
Na voljo na zahtevo

Lastnosti : Stereo mikroskop 0.5 X Povečava Moči W. D 165mm Podvojitev Skupaj Povečava moči vaš Mikroskopom in zmanjšati poudarek dolžina 1-7/8" (48 mm) Vgradna Nit Paket vključuje : 1 x Pomožni Cilj Objektiv Dostava :
Če izberete "Brezplačna Dostava" storitev za parceli pod 2 KG , bomo poskrbeli pošiljke, ki jih Aliexprese Standardne Dostave , ki je priporočena logistiko Aliexpress. Sledenje informacije bodo objavljene na Aliexpress in lahko vidite posodobitve za sledenje stanja zelo jasno. Za vse dostave poizvedbe, se lahko obrnete na nas ali Aliexpress za pomoč.
Za NAS pošiljke bomo poskrbeli pošiljke, ki jih e Packet . Če se odločite drugih storitev prenosa, vljudno prosim oglejte referenčni tranzitni čas, ki smo objavi.
Za pošiljke nad 2 kg, bomo le to poskrbi, ki jih express dostava . Izbirate lahko DHL/ EMS/ SPSR/ Fed Ex/ Aramex , itd. tranzitni čas prosimo vas vzemite referenca za naš prihod obveznosti. To je, razen zamude carinjenje težave na ciljne države. Davki :
Mi ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršno koli davkov pride v ciljne države.
Potrebujemo vas, da predložite razglasi vrednost smo treba pokazati na komercialni račun za ekspresne pošiljke. Če nismo prejeli nobenega pojasnila o vašem posebno zahtevo, vam bo le izjaviti, 30% realne vrednosti na komercialni račun. Vrnitev & Vračilo :
Pred nakupom, vas vabimo, da nas kontaktirate za vsa vprašanja, ki jih imajo na izdelke, ki vas zanimajo. Če ne izpolnjujejo s izdelka, ki ste ga kupili, se najprej obrnite na nas. Lahko se vrnete izdelek za zamenjavo ali vračilo kupnine. V tem primeru kupci, ki morajo plačati za oba, ladijski promet pristojbina za pošiljanje & vračajo. Za napako predmetov ali popravilo predmetov, kupci morajo plačati povratni ladijski promet pristojbina in bomo ladja zamenjavo brezplačno.(Uporabljajo samo za postavke, ki se po sprejemu v 60 dneh.)
Za DOA izdelka, imamo pravico, da zahteva kupcem zagotavljajo slike/ videi, da se dokaže DOA izdelkov. Po tem, ko smo confiirm razmere, bomo poskrbeli polno nadomestilo.
Vsi izdelki so dobro preizkušeni pred odpremo. Če kateri koli DOA pošiljke imaš, se najprej obrnite na nas namesto odprtih sporov. Bomo dobili nazaj v 24 urah & pomoč za vse questionis.

Več podrobnosti

Teorija:
Stereo Mikroskop
Povečava Razmerje:
500X & V
Material:
Kovine
Blagovna Znamka:
HAYEAR
Drawtube:
Trinocular
Povečava Razmerje:
0.5 X
Trinocular:
Trinocular
tpye:
SZM Pomožni Cilj Objektiv
Velikost:
WD165
Nedavno

Izbira kupca