.

.

New
SD Kamera, Card Reader 2 in1 Android in Telefonski Priključek Pot Lovec in Igra Fotoaparat Pregledovalnik Za iPhone 5/ 6 /7 Plus ipad & Android

SD Kamera, Card Reader 2 in1 Android in Telefonski Priključek Pot Lovec in Igra Fotoaparat Pregledovalnik Za iPhone 5/ 6 /7 Plus ipad & Android

SIT 10.39
SIT 12.99

Količina blaga
Na voljo na zahtevo


SD Kamere Reader, 2 in1 Android in i Phone Priključek za Kartico SD Bralnik, Kamere
1.Sprostitev prostora za SD kartico in Varnostno kartico SD,. Kopiranje fotografije in video posnetke iz vaše SD kartice na vaš i Phone & i Pad in Android Telefon & Tablični računalnik za varno backup.
2.Delite svoje fotografije in video posnetkov fotoaparata na svoje socialno omrežje prosto.
3. Za fotografe, da je najboljši način za kopiranje kakovosti fotografij s fotoaparatom v kratkem času. Prihranite Čas Veliko hitreje kot z uporabo Wi Fi : Prihranite denar na dodatno Wi Fi funkcija za vaš fotoaparat.
4. Kopija filma iz SD kartice na vaš i Phone & i Pad in ogledate in jih uredite enostavno.
5. Za Android Telefon & Tablični računalnik, lahko tudi uvozite fotografije in video posnetke iz vaše Dash cam (avto black box), ali doma fotoaparat (s TF kartice), Unmanned Aerial Vehicle (tiste z TF kartice za snemanje prikaz).
Specifikacija
Združljivost (SD, i Phone & i Pad, Android Telefon & Tablični računalnik z OTG)
SD kamere bralec, ki je združljiva s Secure Digital (Standard SD in SDHC) pomnilniške kartice.
Mini in Micro SD, so podprte, ko je uporabljeno z vmesnikom, da se prilegajo v režo. Podpira SD kartice zmogljivosti manj kot vključno z 64 GB 64 GB
i Phone in i Pad (zahteva najnovejši IOS 8.2 ali gor)
Android Telefon & Tablični računalnik z OTG (zahteva android 4.2 ali gor)
Nasveti
1.Prosimo, bodite prepričani, da Vaš iphone i OS 8.2 ali android 4.2 zgoraj, Vaš i Pad, je i OS 8.0 ali novejše.
2.Prosimo, bodite prepričani, da jo priklopite kabel na desni strani, ko priključite kabel v vašem telefonu android ali i Phone.( obstaja izrecna navodila na kabel beležke. Prosimo, preberite opombe previdno)
3.Ko vaš iphone in ipad kaže "Ta kabel ali dodatkov, ki niso potrjeni, in morda ne bo delovala zanesljivo s tem i Pad", prosim, ne zmenite se zanj in šel na uporabo. To ne vpliva na običajno uporabo. Android nima tega problema.

Več podrobnosti

USB Tip:
Standard
Uporaba:
Fotoaparat
Blagovna Znamka:
LBSC
Dolžina kabla:
20 cm
Nedavno

Izbira kupca