.

.

New
4PCS Nove police 25 mm/2.5 g Vodi Šablona Bodeče Vaba Mehka Črv Ribolov Trnkov Ice Ribolov Kavelj

4PCS Nove police 25 mm/2.5 g Vodi Šablona Bodeče Vaba Mehka Črv Ribolov Trnkov Ice Ribolov Kavelj

SIT 4.99

Količina blaga
Na voljo na zahtevo


4 PCS Nove police 25 mm/2.5 g 4 Barve Vodi Šablona Bodeče Ice Ribolov Kavelj Ribolov Vaba Mehka Črv Kljuke
Dolžina : približno 25 mm
Teža : približno 2,5 g
Material : Svinec
Barva : 4 barve
Trenutno lahko plačila z Visa, Master Card, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo. Več možnosti plačila bodo na voljo na Aliexpress v Prihodnosti. Vaš denar je varno deponiran za Aliexpress. Denar je izdal, da se nam šele, ko jih potrdi dostavo. Če vi potreba več pomoč za izdelavo plačilu, prosimo, kliknite tukaj :
Hugo je Trgovina podporo dostava v večini držav po vsem svetu, če ne najdete vaše države na naslov možnost seznamu, se obrnite na nas. V običajnem condtions, pakete, ki se pošiljajo v 3~5 delovnih dni po veljaven način plačila. Vse blago mora biti skrbno pregledajo, preden pakiranje. Želimo navesti vse naše mesto paketov v "kategorije predmetov," kot je "darila" z nizko vrednost med 1 da 20 Mi ladje naročil dosledno v skladu z naslova naročila, če obstaja kakršen koli spremembe naslova, vas prosimo, da nas obvesti takoj, preden smo ga ladijski promet ven.
Čas dostave je obračunana po package prihajajo ven, ne oddaji naročila. Za pakete pošiljajo po EMS, DHL ali drugih kurirja, večina paketi prispejo v 5 ~ 15 dni. Prosimo za razumevanje in sodelovanje z nami, če carinski držite paket za pregled. Čas dostave po pošti storitev( samo za referenco, v kolikšnem času bi lahko vpliva veliko dejavnikov ) : 7~22 Dni : Azija, Severna Amerika 12~39 Dni : Zahodna Euro, Srednji Vzhod, Oceanija, Vzhodno Euro 30 ~ 65 Dni : Južna Amerika, Afrika, Južna Afrika
Carinski potekala paketov za pregled, prosimo za razumevanje in prosimo, počakajte, da blago, lahko tudi obvestijo nas, da se razširi nalog zaščite časa. Za vse dokumente ali pomoč, potrebne za carinski pojasnilo, obvestite nas, nam ne odgovori, ga takoj. Izdelek prodaja v naši trgovini ne vključujejo nobenih lokalnih davkov, niti smo dolžni plačati lokalnih davkov. Prosimo, upoštevajte, to pred naročilom, zlasti za stranke iz Argentine.
Za kakršno koli vprašanje ali težavo towarding proizvodov, prodanih ali ne prodajajo od Hugo je Trgovina, vas prosimo, da nas kontaktirate, nam ne odgovori, ga takoj. Vsi smo ribolov navdušenec, mi bi bili zelo cenjeni, da vse predloge za izboljšanje kakovosti proizvodov in storitev standard.

Več podrobnosti

Položaj:
Ocean Čoln,Ribolov, Ocean Rock Fshing,Ocean Beach Ribolov,Jezero,Vogršček Ribnik,Reka,Potok
Vrsta:
Umetne Vabe
Številka Modela:
A
kategorija:
krapi vabe
Blagovna Znamka:
Wifreo
Nedavno

Izbira kupca