.

.

New
PUAroom redukcijskim Čepi za Ušesa Hrupa, Zmanjšanje Čepi Potovanje Pribor Silikonske zaščite sluha Let čepi 2 Para

PUAroom redukcijskim Čepi za Ušesa Hrupa, Zmanjšanje Čepi Potovanje Pribor Silikonske zaščite sluha Let čepi 2 Para

SIT 13.99

Količina blaga
Na voljo na zahtevo


PUAroom redukcijskim Čepi za Ušesa Hrupa, Zmanjšanje Čepi Potovanje Pribor Silikonske zaščite sluha Let čepi s Prenosno torbo
Poudarja Majhen Pečat Igrajo Pomembno Vlogo : Naše čepi so tako majhne, kot prsta, medtem ko igra pomembno vlogo v spanje ali študiju, prav tako je super za vlakov, avtobusov, letal in podhodih, ki je sposobna zaščita sluha dolgotrajno in ustvarjanje mirno potovanje za vas. Udobno in Popolnoma Vgradnjo : v Primerjavi z staromodna poenostavljeno design, naše čepi je ergonomsko oblikovana kot ušesni kanal, popolnoma opremljanje z ušesa, in kar je dobro pečat za izolacijo hrupa, luknjo na vrhu čepi pomagajo zmanjšati pritisk na vaši ušesni kanal. Edinstven Obrisi Design : Modra (ali siva) organ, s preglednimi tri točke prirobnica design omogoča čepi enostavno primite in odstranite iz ušesa in lahko ostajajo neopazne in obdržati nizko profil, medtem ko v javnosti. Visoka Kakovost Silikonski Material : iz mehko in težko predhodno oblikovani silikonsko gumo, PUAroom čepi je alergij, nestrupeno z anti - bakterije in moth dokaz funkcije, njene zaščite stopnja je do NRR 27, deadening izolacija okoli motorja. Tudi, če jih ponovno uporabi za več mesecev ali celo let, da ne bo v formi in enostavno čiščenje z blagim milom vode, ki je res a n ekonomična izbira. Kovček : Da bi strankam boljšo izkušnjo nakupa, vam diskretno ponujajo drobne občutljivo izvajanje polje z dvema paroma čepi v, zaradi česar je enostaven za vas, da nosite s seboj, kjerkoli in vas podjetje vse potovanja.
Opis Izdelka
OB NE IZBIRA HRUPA, SMO LAHKO IZBERETE UTIŠAJ
Ali ste kdaj imeli težave že v spanec? Ste se kdaj počutili neprijetno in s ušesa, po zraku? Pa si samo želim spanec dobro, šele naslednje jutro? Znanstvene raziskave potrjujejo, da se je onesnaženje s hrupom, ki je škodljivo za ljudi? zdravje, da nastopile na svoje najboljše in ohranjanje dobrega zdravja, vaše telo in um zahteva zadostno, dobro kakovost spanja. PUAroom zmanjševanja šuma čepi so optimalne za spanje na izlet ali spi z smrčanje zakonec, študenti lahko povsem realistično v študiji brez prekinitve za zunanji hrup. Vse v vsem, ušesni čepi so lahko na voljo v vsakem zahtevno okolje za izolacijo pred hrupom za zaščito vaše bobniča in ohraniti svoje zdravje.

Več podrobnosti

Blagovna Znamka:
PUAroom
Številka Modela:
PRE005
Vrsta:
Tlak Reduing Čepi
Material:
Silikonski
Funkcija:
Za Večkratno Uporabo, Nepremočljiva
Main function:
Tlak Reduing, šumov, opremo za Zaščito Sluha
NRR:
27dB
Max Service Life:
18 mesecev
Paket:
Aluminijasto ohišje
Primerno priložnost:
leti, gorske vožnje, smučanje & hrupnem okolju.
obleka za:
Spalna Smrčanje Motorna Kolesa Potovanja Podzemne Gradnje Študija
Model Shape:
raketni
Nedavno

Izbira kupca